Programul nostru:

Luni - Vineri: 07.30 - 12.30

Contacteaza-ne:

0230.230817, 0230.230610
gpnlumeacopilariei@gmail.com

Târgul de Crăciun

December 11, 2023

 

În ziua de 6 decembrie 2023, preșcolarii de la G.P.N. „Lumea copilăriei” Gura Humorului, îndrumați de doamnele educatoare prof. Vultur Oana, Turenschi Andreea, Drăgoi Lavinia, Bărboi Voichița, Chiriac Doina și Ursan Nicoleta sub coordonarea doamnei director Hanek Rita au organizat un târg cu decorațiuni de Crăciun sub denumirea „Spiridușii lui Moș Crăciun”.

În cadrul târgului, părinții au putut achiziționa lucrări, ornamente, decorațiuni, dulciuri specifice sărbătorilor de iarnă realizate de copii sub îndrumarea cadrelor didactice.
Banii strânși în cadrul târgului se vor folosi de către grupele participante pentru achiziționarea cadourilor preșcolarilor de Moș Crăciun.
Prin această acțiune, pentru copii s-a dorit formarea și dezvoltarea unor deprinderi și comportamente morale, empatie, altruism, generozitate, responsabilitate, iar pentru părinți posibilitatea de a face un gest nobil în preajma Sărbătorilor de iarnă.

A fost prima ediție a acestui eveniment la unitatea de învățământ, iar ecoul a fost copleșitor atât pentru părinți cât și pentru copii.
Cu acest prilej, doamnele educatoare transmit părinților mesajul de mulțumire: „Am simțit cu adevărat că am intrat în luna cadourilor. Mulțumim tuturor pentru participare și sprijin”.

Profesor Ursan Nicoleta

Lumea Copilariei

Grădiniţa "Lumea copilăriei" este situată în centrul oraşului Gura Humorului şi este o unitate modernă, cu o bază didactico-materială la nivelul cerinţelor actuale, comparabilă cu unităţi similare din ţările europene. Detalii

Galerie foto

Aici puteti vizualiza fotografii din timpul activităților pe care copiii le desfășoară la gradiniță, fotografii de la serbări, excursii, activități în aer liber, dar și fotografii cu realizările copiilor (desene, planșe, etc) Detalii

PDI 2013-2018

PDI este elaborat în baza unei analize realiste, a unor decizii colective, reprezentând un ansamblu de iniţiative menite să răspundă nevoilor inovare, schimbare şi dezvoltare a unităţii de învăţământ preşcolar, în beneficiul copiilor. Detalii
© 2021 - Gradinita Lumea Copilariei - Gura Humorului