Programul nostru:

Luni - Vineri: 07.30 - 12.30

Contacteaza-ne:

0230.230817, 0230.230610
gpnlumeacopilariei@gmail.com

Bine ați venit !

September 11, 2016

Print

În “Lumea Copilăriei”, o lume în care copiii pășesc cu sfială și părinții cu emoții, pentru că mulți dintre ei au fost la rândul lor copii în “prima grădinița din oraș, Nr.1”. Aici, preșcolarii sunt întâmpinați cu dragoste și multe surprize plăcute, de un personal cu experiență în grupele:

  • ,,Piticii” – d-na dir. prof. Hanek Rita
  • ,,Prichindeii” – d-na prof. Huțanu Mariana
  • ,,Veverițele vesele” – d-na prof. Crăciun Mihaela
  • ,,Fluturașii” – d-na prof. Pentiuc Rodica
  • ,,Elefanțeii” – d-na prof. Costea Elena
  • ,,Piticii” – d-na prof . Adomniței Luminița
  • ,,Spiridușii” – d-na prof. Șuhani Rodica
  • ,,Albinuțele” – d-na prof. Ursan Nicoleta
  • ,,Boboceii fericiți”- d-na prof. Cojoleancă Raluca-Elena

“Copilăria – e o imensa nevoie de mirare” spunea Victor Hugo, de aceea noi, cadrele ne-am pregătit să-i surprindem pe cei mici cu clase frumos aranjate, cu centre de interes bine dotate, cu jucării atrăgătoare și instructive, cu spațiu de joc exterior amenajat cu groapă de nisip și jocuri de curte.
Activitățile din noul Curriculum sunt suplimentate cu activități educative cuprinse în “Proiecte educaționale” si cu activități opționale alese împreună cu părinții.
Pe 12 septembrie, începând cu ora 8 vă așteptăm la Grădinița Lumea Copilăriei din Str. Sf. Mihail, Nr. 28 și Pinocchio, din Str. “Ștefan cel Mare”, Nr.2.
Să nu uităm: “Copilăria este primăvara tinereții” spunea Alexandru Gheorghe Radu, iar noi, părinții și educatorii ne vom simți mereu tineri alături de cei mici.

Lumea Copilariei

Grădiniţa "Lumea copilăriei" este situată în centrul oraşului Gura Humorului şi este o unitate modernă, cu o bază didactico-materială la nivelul cerinţelor actuale, comparabilă cu unităţi similare din ţările europene. Detalii

Galerie foto

Aici puteti vizualiza fotografii din timpul activităților pe care copiii le desfășoară la gradiniță, fotografii de la serbări, excursii, activități în aer liber, dar și fotografii cu realizările copiilor (desene, planșe, etc) Detalii

PDI 2013-2018

PDI este elaborat în baza unei analize realiste, a unor decizii colective, reprezentând un ansamblu de iniţiative menite să răspundă nevoilor inovare, schimbare şi dezvoltare a unităţii de învăţământ preşcolar, în beneficiul copiilor. Detalii
© 2021 - Gradinita Lumea Copilariei - Gura Humorului